fbpx
Videó lejátszása

Naplónk Jézussal

Évek óta készülök megosztani a naplómat könyv formájában is. Isten annyira sokszínűen mutatkozott be nekem 2016-ban: rengeteg látomás, és prófétai átélés jellemezte ezt a mindent felforgató szakaszát az életemnek. E kötet foglalja össze az utamat a felszabadulás felé — versekkel, allegorikus történetekkel,  festményekkel tűzdelve az Istennel folytatott párbeszédeket.

Az egyik megélése a Jézussal való kapcsolatomnak e közös naplónk vezetése volt. Papírszéleken, füzetekben, hangfájlokban, videókban dokumentáltam az egyes természetfeletti megtapasztalásokat, és most mindenki számára elérhetővé teszem őket. A könyv velejét első sorban a belső küzdelmeim, felismeréseim, imáim jelentik, valamint a beszélgetéseim mennyei lényekkel.

Habár ez egy roppant személyes érték számomra, azt érzem, hogy nem csak rám tartozik, hanem bárkire, akit Isten vonz magához, aki vágyik megélni szeretetének végtelen mélységét.
Előre örülök annak, hogy az írásaimon keresztül is magához ölelhet téged az Örökkévaló karja.

Hogyan rendelhetsz könyvet

Videó lejátszása

Te vagy az én kertem! /Felolvasás a Naplónkból

Videó lejátszása

Igazgyöngy / Menny a Földön - interjú Toldi Évával /előzetes

Az Istennel való közösség öröméről és egyszerűségéről beszélgetünk Dobozi Ágival egy tatai kirándulás során. Az elmúlt évek mennyei kalandjainak eredményeképpen a teljes életem feje tetejére állt – a lehető legjobb értelemben. Azóta is szeretünk Jézussal képekben, versekben, történetekben kommunikálni egymással. Ezekből az alkotásokból született az első könyvem, amely Menny a Földön – Naplónk címen került a könyvesboltokba. Mesélek látomásokról, átélésekről, az Istennel való kapcsolatról, és felolvasok egy-egy részletet a Jézussal folytatott párbeszédeimből is a műsor során, melyet Kiss Dávid kísér gitárjátékával.

A teljes Igazgyöngy adás a Pax TV csatornáján érhető el:

Elérhető a könyvesboltokban
vagy megrendelhető közvetlenül tőlünk

Menny a Földön Kiállítás és Megnyitó

Megnyitó

Videó lejátszása

Felolvasások

Videó lejátszása

Kérdezz-felelek

Videó lejátszása

Könyvesboltok

Ha nem szeretnél kedvezményesen rendelni tőlünk, hanem inkább egy könyvesboltban keresnéd meg a regényünket, arra is van lehetőséged, ugyanis több könyvesbolthálózat árusítja könyvünket országszerte.

  • Libri
  • Bookline
  • Vonnegut Antikvárium
  • CLC
  • Anima Könyvesbolt
  • Líra
  • Könyvtündér
  • regikonyvek