fbpx

Tanítás archívum

2016 ősze óta folyamatosan készülnek ezek a tanítások és bizonyságok,
amelyeket most témák szerint csoportosítottunk.
Ha az összes eddigi anyagot szeretnéd áttekinteni,
akkor a Menny a Földön youtube csatornájára ugorva érheted el.

Videó lejátszása

Studiófelvételek

Az utóbbi időszakban volt lehetőségem szakember bevonásával is felvételeket készítenem. Itt találhatjátok azt a néhány kritikus fontosságú tanítást, amelyek kijelentései teljesen megváltoztatták az életemet.

Istenkép

Saját bőrömön tapasztaltam, hogy mekkora hatással van az ember életének minden területére az, amit amilyennek Isten természetét gondolja. Óriási fordulópontot jelentett számomra, amikor bemutatta nekem, hogy milyen is Ő valójában.

Videó lejátszása
Videó lejátszása

Intimitás Istennel​

Az egész Menny a Földön azért indult el, hogy átadhassam mindazt, amit a Jézussal való kapcsolatról megértettem. Az élet egyetlen értelme a Szentháromság legbelső körében élni és osztozni örömükben.

Napi Megtapasztalás Napló​

2019 őszén azt kérte tőlem Jézus, hogy napi szinten dokumentáljam mindazt, amit átélek vele 30 napon át. Elképesztő volt ráébredni arra, hogy mennyire jelen van és közel van pusztán amiatt, hogy naponta dokumentáltam. Azóta is néha felveszek egy-egy napom történését, átélését, megnyilvánulását. Egyrészt élvezem, ahogy  magunknak kimondom, hogy mi is történt velünk aznap Jézussal. Ezen túl  benned is hit ébred ezeket nézve hasonló megélésekre Jézussal. Mindemellett  tágítja a perspektívánkat arról, hogy mi minden lehetséges az Istennel való közösségben.

Videó lejátszása
Videó lejátszása

Kegyelem/evangélium​

Ahogy  elkezdtem megtapasztalni Isten közelségét, úgy rajzolódott ki előttem egy teljesen más evangélium, mint amit azidáig hallottam. Egy teljesen befejezett, lezárt ténnyé vált a megváltás a feltételes, soktényezős üzenet helyett, A kegyelem teljesen feltétlen valósága teljesen felfordította mindazt, amit valaha feltételeztem Isten jóságáról. Ez az örömhír annyival örömtelibb, mint gondoltam, hogy az leírhatatlan. Azért ezekben a videókban teszek erre egy-egy próbát. 🙂

Életbizonyság sorozat​

Ebben a sorozatban végig elmesélem az életem, minden bizonysággal és kihívással együtt az Istennel való kapcsolatom szemszögéből. Kizárólag azt mutatom be, hogy hogyan vezetett Szent Szellem a a jelenlét megértésében és gyakorlásában, milyen zsákutcákba sétáltam be és milyen fordulópontokat éltem meg Jézus megtapasztalásában.
Videó lejátszása
Videó lejátszása

Szellemi gyakorlatok​

Mióta rendszeresen gyakorlom Isten jelenlétét, számos kreatív eszközre, játékra vezetett el Szent Szellem. Ezek nem varázserejű módszerek, csupán gyakorlatok arra, hogy hogyan trükközzük ki az elménket úgy, hogy félreálljon Isten jelenlétének útjából.

Kiút a depresszióból​

21 éves koromig kisebb szünetekkel folyamatosan szenvedtem a depresszióval és egyéb mentális problémákkal. Isten kimentett ebből, teljesen helyreállított. Ennek a folyamatnak számos tanulsága, fordulópontja volt, rengeteg kijelentéssel és bizonysággal  tarkítva. Mindazt, amit ez idő alatt megértettem, szeretném átadni más hasonló problémával küzdőnek. Van kiút. 🙂
Videó lejátszása
Videó lejátszása

Látomások​

Ebben a listában a kifejezetten látomás jellegű megtapasztalásokat mesélek el. Az évek alatt rengeteget változott az istenképem és a teológiám, más néven az a szűrőm, amin keresztül a látomásokat értelmezem. Ennek ellenére azt gondolom, hogy mindegyik, még a régiek is, hordoznak valami különleges megértést Isten természetéről. Mindenekelőtt segítenek kiszélesíteni a látókörtés hitet ébreszteni arról, hogy mi minden lehetséges még. 🙂

Identitás/ki vagyok Krisztusban?​

Egész életemben küszködtem azzal, hogy eléggé értékes vagyok-e. Ahhoz, hogy szeressenek, vagy egyáltalán hogy érdemes legyen életben maradjak. Nagyon sokat alakított ezen a téren Isten és emiatt egy jó pár hazugságot is ki kellet tisztítania a fejembe. Rengeteg gondolkodási séma bizonyult szemétnek és lett kicserélve olyan megértésekre, amelyekből egy néhányat átadok ezekben a videókban.
Videó lejátszása
Videó lejátszása

Királyság a Földön​

Ide gyűjtöttem össze azokat a tanításokat, amelyek az Isten királyságának a földi megnyílvánulásairól szólnak: csodák, ajándékok, alapelvek. Minden olyan dolog, ami túlmutat az egyén személyes kapcsolatán az Úrral és arról szól, hogyan osszuk meg másokkal, mindazt, ami felbugyog belőlünk a jelenlét folyamatos megélése miatt. Röviden: hogy adjuk tovább, amit kaptunk, úgy hogy ne csináljunk több kárt sem magunkban sem másokban?

Életmód​

Olyan videók vannak ide összegyűjtve, melyek a hétköznapi életet érintő kérdésekkel foglalkoznak: párválasztás, szentség, viselkedés, megbocsátás, mentális egészség stb. Ezekben a témákban sok kerülőutat megjártam és ezekre rá is világítok. Kaptam egy jópár nagyon személyes megértést ezeken a területen. Ezeket is néha rögzítem videókon. Első sorban azért, mert sok kérdést kapok ezekről a nézőimtől.  Tedd fel te is a kérdésedet, és nem kizárt, hogy videó formában megválaszolom. 🙂
Videó lejátszása
Videó lejátszása

Miért maradj életben?

Rövid üzenetek azoknak, akik gondolkodnak az öngyilkosságon. Én is voltam ebben egy jó pár évig. Most, hogy teljesen helyreállított Isten, felvettem azokat az üzeneteket, amelyeket jó lett volna hallanom valakitől azokban az időszakokban.
Van még folytatás… Higgy nekem!

Isten hangja

Rengeteg kérdést kapok az Isten hangjának meghallásáról. Első sorban tudd, hogy hallod őt, mert a gyermeke vagy! Másodsorban van egy pár akadályozó tényező, amelyek gátolhatnak ebben a folyamatos kommunikációban Istennel. 
Ebben a videósorozatban bemutatok egy pár elterjedt módját a szellemi érzékelésnek és egy pár buktatót is. Remélem, hogy segítek abban, hogy aktívabban meg tudd élni a Szentháromság társaságát.

Videó lejátszása