fbpx

Elérhető a könyvesboltokban
vagy megrendelhető közvetlenül tőlünk

Videó lejátszása

A látomás

Határfeszegető történet egy család hétköznapjairól, melynek élete alaposan felbolydul a kis nyolcéves Rózi látomásai miatt. 

A szellemi dimenziók és a családi konfliktusok világai egy gyerek szemszögéből, mély megértésekkel fűszerezve Isten valódi természetéről. 

Nagy valószínűséggel borítja az eddigi istenképet, bármilyen közegből is jön az ember.

A tartalomból

Nem ritkán fordul elő, hogy a gyerekek nyitottsága szokatlan történések lavináját indítja el. Mivel ők még nem váltak érzéketlenné a természetfeletti világra, olykor felborítják a felnőttek kényelmesen egysíkú életét.

    Rózi és szülei kiváló példái annak, hogy mivel is jár egy ilyen értékes ajándék használata. Frank, a tekintélyt parancsoló, vallásos nézetekkel terhelt apuka cseppet sem örül az átéléseknek, míg Helen, az érzékeny, magyar származású édesanya minden erejével próbálja elsimítani az egyre erősödő feszültséget. 

    A bonyodalom mögött azonban jóval több áll puszta vallásos rögeszménél. Antal pásztor, Dawn Ruling egyetlen gyülekezetének a lelkésze különös lehetőséget lát a gyermekben. Ám hamar rájön, hogy Rózi sokkal többet tud a kelleténél. Olyasmit is lát, amit korántsem lenne szabad: a lelkész szándéka mögött lakozó erőket.

     A láthatatlan világban az ellenség előre kigondolt stratégia szerint indít támadást a család ellen, hogy megállítsa a pásztor tervének lelepleződését. Azonban megfeledkezik egy egészen pici apróságról:

     Rózinak sok barátja van…

Hallgass bele!

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

Elérhető a könyvesboltokban
vagy megrendelhető közvetlenül tőlünk

Könyvesboltok

Ha nem szeretnél kedvezményesen rendelni tőlünk, hanem inkább egy könyvesboltban keresnéd meg a regényünket, arra is van lehetőséged, ugyanis több könyvesbolthálózat árusítja könyvünket országszerte.

  • Libri
  • Bookline
  • Vonnegut Antikvárium
  • CLC
  • Anima Könyvesbolt
  • Líra
  • Sorsfordító Keresztyén Könyvesbolt
  • D18