fbpx

Menny a Földön / Naplónk

2500 Ft

A napló, az imakönyv és a verseskötet határán helyezkedik el ez az alkotás. Középpontjában az író párbeszédei Istennel és a festményekkel illusztrált misztikus megtapasztalások feljegyzései állnak.

Egy fájdalmakkal terhelt ember megnyílása ez az Isten szeretete felé, amely során ez az isteni közelség teljesen kézzelfogható módon átalakítja a teljes belső és külső világát. A Jézussal folytatott beszélgetések és spirituális  megtapasztalások következtében nemcsak, hogy megnyugvást nyer, hanem az öröm és szabadság olyan valóságait élheti meg, amelybe eddig semmilyen vallási irányzat nem engedett számára bepillantást.

Az író saját naplóbejegyzésein keresztül allegorikus történetekkel, szemlélődést segítő gondolatokkal vezeti bele az olvasót abba, hogy személyesen is elmerülhessen az Isten szeretetének végtelenségében..

Szeretnéd támogatni a munkánkat?*

  • Amennyiben szeretnéd a könyvet, de nem áll módodban kifizetni, kérjük írj az info@mennyafoldon.hu címünkre és felvesszük veled a kapcsolatot. :)
  • Nagyobb mennyiségű rendelés esetén (10 vagy annál több darab) javasoljuk előbb az e-mail-ben való értekezést. Köszönjük!
Kategória:

További információk

Tömeg 0,442 kg
Méretek 16,5 × 1,8 × 23,5 cm
Kiadó:

Magánkiadás

Szerző:

Toldi Éva

ISBN:

978-615-01-8626-9

Oldalak száma:

268 oldal (228 + 40 oldal színes melléklet)

Borító:

Puhatáblás, ragasztókötött

Nyelv:

Magyar

Megjelenés:

2023