fbpx

Támogatás

Támogatás

A Menny a Földön jelenleg  minden tartalmat ingyenesen tesz közzé, és úgy tartja fent magát, hogy embereket indít Szent Szellem arra, hogy küldjenek adományt a költségek fedezésére és a további látások megvalósítására. Évek óta természetfeletti  módon ellát minket az Úr mindennel, amire szükségünk van. Ugyanakkor számos  olyan látást kapunk, amelyek megvalósításához semmi nem áll még rendelkezésre és tudjuk, hogy Isten mindent elő fog teremteni ezekhez.
Ha szeretnél részt venni abban, hogy minél több emberhez eljusson az Istennel való közösség és közelség üzenete, neked is van lehetőséged ehhez hozzájárulni a segítségeddel, ötleteiddel vagy esetleg a pénzeddel. Nagy öröm számunkra, hogy te is a szíveden viseled ezt az üzenetet és mellettünk állsz ennek a terjesztésében.

További lehetőségek

A legnagyobb segítséget a havi szintű rendszeres adományok jelentenek, de bármilyen formában sokat jelent a támogatásod.

Lehetőséged van havonta támogatni a Menny a Földön tevékenységét Patreonon keresztül a kártyaszám megadásával. Valamennyi összeget ez a felület azonban levon az adományodból.

Egyszeri összeggel és havi támogatással is tudod Paypalon keresztül  segíteni a Menny a Földön munkáját  kártyaszám megadásával, azonban az oldal levon egy bizonyos százalékot az adományodból.

Ezen a Revolut linken keresztül a legegyszerűbb a támogatás..

Utalási adatok

Utalással is támogathatod a Menny a Földön munkáját.
Számlaszám: 117733840175107700000000 , Toldi Éva, OTP
(külföldről: IBAN: HU15117733840175107700000000, swift/bic kód: OTPVHUHB)

Ha valamilyen más módon szeretnél segíteni nekünk, ötleteket, javaslatokat küldenél, azt ezen a címen fogadjuk:
heavenonearthmennyafoldon@gmail.com
Igyekszem regálni. 🙂