fbpx

Kiút

Az Örökkévaló mondja: „Én magam tanítalak, s megvilágítom az utat, amelyen járnod kell. Figyelemmel kísérlek, és tanácsollak, mit tegyél. Zsoltárok 32:8

Röviden a Kiút képzésről

A kiút sorozat egy kijelentés- és bizonysággyűjtemény,
amely segíthet neked a saját gyógyulási folyamatodban.
Ez egy online képzés az elmemegújításról, belső gyógyulásról az eddig megtett utam alapján.

Ez nem egy párlépéses program, csupán bátorítás és eszközök egy kiúton lévőtől más kiúton lévőknek vagy éppen kiútra lépőknek.

Hiszem, hogy ami nekem fordulópont volt a helyreállás folyamatában, az neked is az lesz.

Jó kiutat mindenkinek!

Képzés infók:

A teljes képzés megtalálható a Kiút lejátszási listában:
https://youtube.com/playlist?list=PLOYRZe9JcSUU0Rwrt6w-fwrWss3HdvwEG

Minden bizonyságot és visszajelzést, tapasztalatot szívesen fogadok tőletek erre az
e-mail címre, illetve rövid, egyszerű videó formájában is, amelyet erre a linkre tölthetsz fel: 

https://www.dropbox.com/request/H3oVcFYh3lDMa4kvhtO3

Már megjelent Kiút részek

Ezen az első szombaton a gyerekkori emlékekről és azok által létrehozott hazugságok elengedéséről van szó.

Egy játékon vezetlek végig, amely során elengedheted az életedet leginkább bekorlátozó hazugságot.

Ezen az első szombaton a gyerekkori emlékekről és azok által létrehozott hazugságok elengedéséről van szó. 

Ebben a gyakorlatban egy emlékbe térünk vissza és hagyjuk Jézusnak, hogy meggyógyítsa azokat.

Ezen a szombaton arról mesélek, hogy hogyan értem el az a mélypontomat az öngyilkos gondolatokkal és hogyan történt a szabadulás első lépése.

Ebben a gyakorlatban megkérdezzük Jézust, hogy mivel kötöttünk szövetséget és mi magunk törjük meg azokat.

Ezen a szombaton arról mesélek, hogy mi volt a következő lépés miután a szabadság útjára léptem: mély meggyőződés került belém arról, hogy meggyógyulok és ez már folyamatban is van.

Ebben a gyakorlatban meglátjuk magunkat teljesen helyreállt állapotunkban, átérezzük ennek a teljes örömét és szabadságát. Ez nincs is olyan távol. Itt és most van.

Ezen a szombaton arról mesélek, hogy hogyan indultam el a gyógyulás útján a megvallásokkal úgy, hogy újra és újra emlékeztettem magamat az igazságra. 

Ebben a gyakorlatban magunkra vonatkoztatjuk Isten igazságait és hagyjuk Szent Szellemnek, hogy kicserélje a gondolatainkban található hazugságokat igazságokra.

Ezen a hatodik szombaton arról lesz szó, hogy az Istennel való kapcsolat alakulása mekkora hatással tud lenni a mentális egészségre is.

Ebben a gyakorlatban meghallgatjuk Jézust, hogy mit gondol rólunk. Csak annyi a “feladat”, hogy fogadjuk az Ő szeretetét.

Ezen a hetedik szombaton arról van szó, hogy mennyire kulcsfontosságú kilépni a megszokott börtönünkből és tudatosan lépéseket tenni a szabadság felé.

A gyakorlatban megbeszéljük Jézussal, hogy mi az a következő lépés, amire most hív minket.

Ezen a nyolcadik szombaton arról van szó, hogy  a megnyílás mások és Isten előtt mennyire kritikus fontosságú abban, hogy a bennünk lévő hazugságok kicserélődjenek igazságra.

Ez a gyakorlat is arról szól, hogy hogyan merjünk felfedni a szégyenteljes dolgainkat is Isten előtt és merjünk rázúdítani bármit.

Ezen a kilencedik szombaton arról van szó, hogy a kegyelem és az evangélium megértése mennyit változtatott a mentális egészségemen, amikor újra kiégtem a szolgálatban.

Ebben a gyakorlatban Jézus arról beszél, hogy mi minden lett benned helyreállítva az Ő halálában és feltámadásában. Minden kis részed egészségét garantálja és szeretne erről meggyőzni téged is, többek között ezt a videót hallgatva.

Ezen a tizedik szombaton arról lesz szó, hogy a csend és az elvonulás mennyire gyorsította a gyógyulási folyamatomat.

A gyakorlat egy rövid rávezetés az elcsendesülés kipróbálására kezdő csend-gyakorlóknak. 🙂 

Ezen a tizenegyedik szombaton arról lesz szó, hogy mennyire másként tudunk élni, mint amilyennek eredetileg ki lettünk találva, és hogy hogyan lehet ezt észrevenni ezeket a gondolkodási sémákat.

A képzeletünket bevonva egy olyan gyakorlatot végzünk el, amelyben bepillantást nyerünk abba a személybe, aki eredetileg vagyunk.

Ezen a tizenkettedik szombaton arról lesz szó, hogy az istenképünk mennyire meghatározza azt a keretet, amin belül értelmezzük magunkat is. Minél jobbnak látjuk Istent, annál egészségesebben leszünk képesek gondolkodni.

Ebben a gyakorlatban egy kicsit lomtalanítunk az Istenről alkotott elképzeléseinkből.

Ezen a szombaton arról lesz szó, hogy a kontroll kiengedése mennyire elengedhetetlen az élet minden területén, de a belső gyógyulás sem kivétel ez alól.

Ebben a gyakorlatban egy kicsit hagyjuk az elménknek, hogy a végére jusson az irányítástól való függésnek. Egy kicsit sarokba szorítjuk, hogy kénytelen legyen felismerni a kontrollálás hiábavalóságát.

Ezen a szombaton arról lesz szó, hogy mit gondolok a belső gyógyulásról egyáltalán, mik a tapasztalataim Kiúttal kapcsolatban.

Ezen kívül adok egy-két új gyakorlat ötletet is: a most tudatának és a hálának gyakorlása.

Antidepresszáns igeversek

Összegyüjtöttem egy pár részt a Bibliából, amelyek sokat segítettek nekem a belső gyógyulásomban.
Többnyire az egyszerű fordításból vettem ki részeket, de van egy-egy rész más verzióból is. Elmélkedéshez, megvallásokhoz tökéletes. 🙂